o nama
Obratite nam se

Shenzhen Bonic elektroničke tehnologije co, Ltd

Bobby: 86-13713802523

E-mail: bobby@bonic.net.cn

Adresa: 2/C, Bldg.8, LianJian znanost i tehnologija industrijski Park br.395, Huarong Road, LongHua District, Shenzhen, Guangdong, Kina (518109)

Tel: 86-755-36842505

Faks: 86-755-36842330

Mobitel: 86-13760784607

Dom > o nama

Tvrtka uvod

Preko 10 godina iskustva u proizvodnji baterija
Shenzhen Bonic elektronski Technology Co. Ltd već ima preko 10 godina iskustva u proizvodnji baterija, uz tvornicu površine više od 10.000 četvornih metara. Koristiti modernu opremu, i doživjeli radnika, sustav za Napredno upravljanje i bogata proizvodnja iskustvo.

Postigao mnoge OEM i ODM projekata
Uz konkurentne cijene i dobra usluga, smo stekli povjerenje nekoliko kupaca i postigli mnogo OEM i ODM projekata za glavne uvoznike i distributere širom svijeta. Naša glavna tržišta su većini zemalja u Americi, Europi, Aziji, Africi i na Bliskom Istoku.


Veliki Mjesečni izlazni završiti naloga pravovremeno
Naše tvornice prostire se na površini od 10.000 kvadratnih metara i kuća preko 240 zaposlenika djeluju više od tri proizvodne linije i potrebnu opremu za proizvodnju i provjeru kvalitete. Možemo proizvesti 400.000 moć banaka kao i 100.000 baterija slučajeva mjesečno. Svi naši proizvodi imaju CE, RoHS i MSDS certifikate. Koje jamče najvišu kvalitetu svih vremena, naša roba mora proći kroz stroge inspekcije i standardne testove.

Raspitajte se danas
Također imamo efikasan prekomorske prodaje tim. Brinemo mnogo naših usluga i zadovoljstvo kupaca. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više.
Trgovanje profil
Uspješno provodi izvozne aktivnosti širom svijeta već 7 godina s kupcima.
Portfolio proizvoda
Nudimo:
Moć banke
Baterija slučaj
Bluetooth zvučnik
Prijenosni dodaci
Integrirani opskrbnog lanca
Naše opskrbe lanac upravljanje fokus je pružiti konkurentnu prednost radeći s naše zalihe baze u susret i premašiti potrebe kupaca.
Prakse uključuje dobavljač Evaluacije procesa koriste roba timovi koji procijeni poželjnost dobavljač za dugoročne odnose Saveza.
Kontrola kvaliteta
Proces testiranja naših proizvoda strogo nadzirati kako bi se osiguralo najbolje kvalitete za naše klijente. Možemo pregledati svaki korak proizvodnje iz osnovnih materijala do gotovih proizvoda.

Inspekcije i dokumentacija
Naš tim za kontrolu kvalitete strogo provjerava specifikacije proizvoda prije isporuke na bilo kojeg kupca.
Dostava
Sve relevantne poreze i troškove prijevoza su ramena od strane kupca.
Minimalna narudžba i isporuka
Minimalna narudžba od 100 komada za svaki proizvod.
Uprava i osoblje
Naš tim za upravljanje vrlo usko surađuje sa osobljem u osiguravanju razvoja kvalitetnih proizvoda.
Komunikacija
Naši djelatnici su u mogućnosti da efikasno i profesionalno komunicirati kroz verbalne i pisane vještine u oba engleski i Kantonski jezik.
Stručnost
Kombinirajući stručnost Trading stručnjaci, Analitičari i tehnolozi nalazi se u Hong Kong i Kina uz novu generaciju tehnologije nedavno ispaljen upravljanje platforma, Bonic electronict Company Limited je strašan izvor tržište uvid trgovanje vještine i tehnološka moć.

Upit
Shenzhen Bonic elektroničke tehnologije co, Ltd